Mededelingen

Welkom bij IvDVariatie deel 4

En veel kijk- en leesplezier!

Wil je je foto's hier plaatsen, dat is mogelijk, stuur je foto's naar
jan.kei@hotmail.com

Bestand niet kleiner dan 300 KB, mag ook meer zijn.

Beheerder Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Wim Heerschop
11 jaar geleden

Hallo Rene van der Veen,
Ik begrijp wel, dat u teleurgesteld bent omdat er niet gereageerd wordt op uw schrijven. Maar in deze tijd gaat het een beetje moeilijk omdat het vakantietijd is.
Daarnaast blijven de mensen niet binnen zitten met het weer na een lange winter en slechte lente. Ze willen genieten wat het zomerweer hen biedt.
Jan Keizer rust nu ook even uit en dat gun ik hem.

Rene, bedankt voor uw mooie verhalen over ivd en ik hoop, dat het goed met u blijft gaan.

Wim Heerschop

Rene van der Veen
11 jaar geleden

De Beheerder Jan Keizer, Lezers en Kijkers.
Ik wil helemaal niet voor jullie de achter rug voorbij lopen.
Dat deelde ik jullie mede van het laatste verhaal op site van log 411 heb geschreven. En dan nog 2 log 423 en 424 de boek Instituut voor Doofstommen in beeld deel 18 en 19 zijn verdwijnt. Mijn vraag of de boek van elke foto's en teksten geheel uit op ivd variatie 4 heeft geplaatst ? ik denk van niet ! Verder trek ik per 23 Augustus ( een jaar geleden was begonnen ) uit ivd variatie terug , dat gaat niet om van mijn leeftijd bijna 85 jaar. Alleen de reden van de Nieuwe Bericht , die er op staat de afbeelding 28 kolom van hetzelfde persoon dat hij in ivd variatie op site heeft geschreven, met zonder zijn bijgekomen van de reageerders. Het was zeer heel jammer !!!!!
Toch op andere plek ook hetzelfde op 25 Mei 2013 de ivd reunie van ivd leerlingen wordt gehouden in St Michielsgestel en daar ze het verschillende mooie en leuke 189 foto's hebben gemaakt en op ivd variatie 3 heeft geplaatst dan maar 5 reactie's hebben op site geschreven.
Zoals Frans van Rijn van hem een goede wens, ( Toen de ivd variatie 1-2-3 en theerestraat 42 zijn voor de 3 keer in offline gezet. ) Misschien kan Rene v d Veen zijn schriften weer ophalen hier plaatsen en weer genieten voor lezers en kijkers.
En ook van Jan Jonkman van hem een goede wens de hopelijk nog meer reactie's hoe meer zielen en hoe meer lezers,kijkers en reageerders zullen komen.
Het lukken voor hun helemaal niet. Erg Jammer!!!
En ook van mij en voor mij groot plezier van het heel veel verscillende 377 verhalen op site in ivd variatie 1-2-3-4 heb geschreven om de goede stimuleren voor het komende reageerders, maar toch heel jammer dat reageerders deden het niet.
De reden van de enige kijkers en lezers naar hun keuze van ivd variatie naar ivd facebook zijn overgelopen.
Vorige jaar kreeg ik de email van Carien Moonen en Jan Keizer dat ze mij hebben gevraagd of zou ik ook als de lid van Facebook worden, maar ik gaf ze geen antwoord, omdat ik van te voren duidelijk gezegd heb dat zou ik ivd variatie wil blijven voor de lezers en kijkers die hun lekker genieten naar het verhalen kunnen lezen. maar het is jammer dat voor mij is nu afgelopen.
Nogmaals mijn zeer oprechte dank aan Jan Jonkman en Frans van Rijn dat ze met mij goed in banden hebben meegedaan van de reageren op site kunnen schrijven. Ook aan Frans van Rijnbout.
Voor Jan Keizer dank ik hem van harte voor de plaatsing de foto's op ivd variatie in dit jaren. ik zal nog enkele dagen een email naar hem sturen.
Ik wens de lezers en kijkers in nog vele jaren op ivd variatie mogen genieten naar de foto's kijken en teksten lezen!!!
Rene van der Veen.

Wim Heerschop
11 jaar geleden

Jan Keizer.... nu al naar ivd variatie 4 !
Dat gaat snel!

Ik zag net dat meer dan 50.000 mensen ivd variatie 3 hebben bezocht. Geweldig toch !

En nu succes met ivd variatie 4!

Maak jouw eigen website met JouwWeb